Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

Bedrukte oranje artikelen

Bedrukte oranje artikelen

Als er een Europees of Wereldkampioenschap voetbal is dan is het weer mogelijk voor bedrijven om hun klanten in het zonnetje te zetten. Het beste kan men dit doen met de bedrukte oranje artikelen. Bedrukte oranje artikelen met hun logo, slogan of andere afbeeldingen en teksten erop. Het is de kans om als bedrijf met het Oranje gevoel verbonden te worden. Een gevoel wat in Nederland natuurlijk bijzonder sterk is. En een Oranje gevoel wat natuurlijk vooral tijdens de voetbalkampioenschappen op een EK en WK naar boven komt. Welk andere land, dan Nederland verandert volledig in het oranje als het Nederlandse elftal mag schitteren op een wereldkampioenschap?

Wees slim en pak die kans!

Niet alleen de grote multinationals, supermarkten en topbedrijven hebben toegang tot de kans om bedrukte oranje artikelen te geven aan al hun klanten. Nee er zijn veel meer kansen en mogelijkheden voor veel meer bedrijven om mee te liften op het oranje gevoel! Het Nederlandse elftal biedt volop mogelijkheden voor kleine en middelgrote bedrijven om met bedrukte oranje artikelen het Nederlands elftal te steunen. Bedrukte oranje artikelen, die het bedrijf laten samensmelten met het Oranje gevoel!

Wacht niet te lang.

Natuurlijk zijn er volop bedrijven, die deze kans niet aan zich voorbij laten gaan. Er zijn volop bedrijven die bedrukte oranje artikelen bestellen en laten maken. Bedrukte oranje artikelen om als relatiegeschenk weg te geven of om te gebruiken als promotiemateriaal. Promotiemateriaal om nieuwe klanten te vinden en aan haar bedrijf te binden.

Kies de juiste bedrukte oranje artikelen

Om de juiste connectie te maken met de doelgroep is het natuurlijk belangrijk om het juiste bedrukte oranje artikel te kiezen. Misschien is een T-shirt van het Nederlandse elftal goed voor uw doelgroep? Of een oranje bal? Een fluit of toeter? Of misschien wel een oranje hesje! Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden om een bedrukte oranje artikel te kiezen waarmee een geweldige indruk is te maken.

Oranje boven!

Als het Nederlandse elftal op een EK of WK begint te voetballen dan kleurt het hele land oranje. En het Oranje gevoel lijkt het enige wat overheerst in Nederland. Het Nederlandse elftal en de oranje koorts heeft een sterke invloed op het hele land. Een invloed waar alle Nederlanders volop van genieten.