Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

Bedrukte oranje kleding

Bedrukte oranje kleding

Als het Nederlands elftal weer naar een EK of een WK gaat is het tijd om je zelf weer helemaal in het oranje te hullen! De nationale trots voetbalt tegen een andere land en het is tijd om de wereld te laten zien wie we ondersteunen. Een EK of WK is een geweldig evenement. Het lijkt wel of het hele land met elkaar verbroedert en samen juicht en soms ook huilt om het winnen of verliezen van een wedstrijd. Er zijn volop mogelijkheden om jezelf met bedrukte oranje kleding te tonen op de verschillende terrassen, in de kroegen of bij een buurtfeest. Hoe gekker hoe beter is dan het motto!

Het Nederlands elftal

Ieder WK of EK komt het Nederlandse elftal met een nieuw tenue. Een nieuw voetbalshirt en broek. En het is natuurlijk mooi om een van deze kledingstukken te bemachtigen. Ook komt er ieder WK of EK een nieuwe voetbal. Een bal die nog lichter is, nog beter en speciaal voor het EK of WK is ontwikkeld. Zowel de tenues als de ballen zijn natuurlijk mooi om te hebben. Het is dan ook niet vreemd dat veel bedrijven graag de bedrukte oranje kleding van hun logo voorzien. Om ze vervolgens uit te delen aan hun klanten. Het is een uitgelezen klant om de bedrukte oranje kleding als promotiemateriaal en relatiegeschenk te gebruiken. Wie wil er immers geen bedrukte oranje kleding krijgen?

Delen is vermenigvuldigen!

Een uitspraak, die je misschien wel eens hebt gehoord. En het delen van het Oranje gevoel is ook waarlijk het vermenigvuldigen van het Oranje gevoel. Hoe aanstekelijk is het wel niet om iedereen op het terras in het oranje te zien? Of wat als de hele buurt oranje is! Als men het oranje deelt, dan ziet men het vaak snel verspreiden rondom zich. Hetzelfde geldt als u bedrukte oranje kleding gaat weggeven! U helpt dan om het Oranje gevoel zichzelf te laten vermenigvuldigen. En het is natuurlijk heerlijk om hier een onderdeel van uit te maken.

Wacht niet langer!

Voordat je het weet is het EK of het WK al weer voorbij. En je hebt dan een kans gemist om bedrukte oranje kleding te gebruiken als promotiemateriaal of als relatiegeschenk. Een kans om het Oranje gevoel te delen met anderen! Een gemiste kans om je bedrijf onder de aandacht te brengen van je doelgroep.

Laat dat niet gebeuren en betel nog vandaag je bedrukte oranje kleding! Je zult er zeker de show mee stelen en iedereen zal het waarderen.

Veel succes om het Oranje gevoel te delen en zichzelf te laten vermenigvuldigen!