Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

Het WK 2014 komt eraan!

Het WK 2014 komt eraan!

Nog een paar maanden en dan is er weer een WK! Het WK 2014 en Nederland heeft zich hiervoor met vlag en wimpel gekwalificeerd. Het is heerlijk om de kriebels weer te krijgen van een waar wereld kampioenschap voetbal. Deze keer is het in Brazilië, waar het voor de tweede keer in de geschiedenis gehouden wordt. Het land zal vele supporters van over de hele wereld ontvangen. En ook vele Nederlandse supporters.

Voor de thuisblijvers is het ook feest!

Gelukkig is het niet alleen voor de supporters die naar Brazilië gaan een feest. Ook de thuisblijvers zullen een mooie tijd beleven tijdens het WK 2014. Denk maar aan alle terrassen die vol zullen zitten vol met Oranje supporters. Kroegen die worden omgebouwd en hele buurten die gehuld in het oranje zullen gaan. Het is een waar feest voor heel Nederland. Iedereen gaat achter het Nederlandse elftal staan en zal volop gaan genieten van de wedstrijden.

De ware Oranje supporters bij het WK 2014

De echte supporters van Oranje zullen zich tijdens het WK 2014 ook gaan uitdossen met de meest mooie Oranje artikelen. Er zullen weer veel dames zijn met een Oranje boa, mooie oranje hoed en volop make-up en schmink. Het is mooi om te zien hoe de oranje koorts toeslaat bij zovele miljoenen Nederlanders. De wereld kampioenschappen zijn ware volksfeesten. Hele bedrijven veranderen in het oranje en vaak worden er van overal televisies vandaan getoverd om ook op de werkvloer de wedstrijden goed te volgen.

Wees er op tijd bij!

Als je ook je huis, auto of werkplek wilt versieren met oranje attributen dan is het slim en ook verstandig om deze op tijd te bestellen. Je kunt ze dan vaak nog goed verkrijgen. Als eenmaal de oranje koorts toeslaat dan lijkt het wel of je ze nergens meer kunt krijgen. Bestel op tijd de oranje vlaggetjes, vlaggen, stickers, shirts, petten en andere oranje attributen. Zo weet je zeker, dat je niet achter het net hoeft te vissen.

Maak je klanten of vrienden blij!

Het is natuurlijk ook een goed idee om voor al je werknemers, klanten of teamgenoten een leuke oranje verrassing te kopen. Een kleinigheidje om te laten zien hoe ook jij achter Oranje staat! Het is natuurlijk erg leuk en iedereen zal het zeker waarderen.

Wacht niet te lang, want voor je het weet zijn de oranje artikelen allemaal op! En natuurlijk veel succes bij het toejuichen van ons Oranje op het WK 2014.