Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

Kwalificatie WK 2014

Kwalificatie WK 2014

Het is altijd spannend om een hele kwalificatie reeks te volgen voor een EK of WK. Zo was het niet anders met de kwalificatie WK 2014. Voor Nederland was het bijna een perfecte kwalificatie. De kwalificatie voor het WK 2014 ging zo goed als vlekkeloos. Het is nu de vraag hoe de kwalificatie WK 2014 zich voortzet op het daadwerkelijk WK in Brazilië. Het is mooi om nu al de spanning te voelen van het wereldkampioenschap. In welke poule worden we ingedeeld. Wat zullen de kansen zijn dat we zonder kleerscheuren door deze poule komen?

Hoe doen de andere landen het?

Het is interessant om te ontdekken hoe de andere landen de kwalificatie WK 2014 zijn doorgekomen. Door de andere landen ook goed te volgen kun je mogelijk nog beter inschatten hoe de andere elftallen ervoor staan. Hoeveel dit echter zegt is nog maar de vraag. De spanning en de voorbereidingen op het wereldkampioenschap in Brazilië zijn natuurlijk sterk van invloed. Natuurlijk begint het wereldkampioenschap ook met een poule fase, zoals in de kwalificatie WK 2014. Echter hierna gaat men over op een afvalrace. En dat is natuurlijk anders als bij de kwalificatie WK 2014. Het is dan de vorm van de dag welke telt. En ook is het belangrijk hoeveel supporters hun aanmoedigen tijdens de wedstrijd. Dit kan waarlijk een wereld van verschil betekenen.

Aanmoedigingen van de supporters met alle kleuren van de wereld!

Natuurlijk worden het Nederlands elftal aangemoedigd door onze supporters. Supporters die zich hebben uitgerust in oranje kleding. Het is geweldig om in het stadion te zien hoeveel vakken in het oranje gekleurd zijn. En ook ver daarbuiten zullen we in het oranje gehuld gaan om het Nederlands elftal te steunen bij het WK 2014 in Brazilië. Het is waarlijk genieten.

Hoe ook u het Nederlands elftal kunt ondersteunen

Door een paar eenvoudige oranje attributen te kopen kunt u het Nederlands elftal ondersteunen met hun strijd om het WK 2014 te winnen. En natuurlijk ook om de kwalificatie WK 2014 reeks net zo goed voort te zetten op het daadwerkelijk WK 2014. Koop oranje vlaggetjes, Nederlandse vlaggen en oranje shirts om ook het Nederlandse elftal te ondersteunen. Nederland kleurt vaak helemaal oranje tijdens de WK's en EK's.