Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

Nederlands Elftal

Nederlands Elftal

Welke jonge voetballer droomt er nu niet van om in het Nederlands Elftal te spelen? En welke profvoetballer wil dit nu niet? Het is een ware eer om voor het Nederlandse Elftal te mogen spelen. Een eer waar men graag aan gehoor geeft. Het is echter aan de bondscoach om te bepalen welke spelers in het Nederlands Elftal worden opgenomen. Daarom kijkt men vaak ook zo uit naar wanneer de voorlopige en definitieve selectie van het Nederlands elftal bekend wordt gemaakt.

De opstelling van het Nederlands Elftal

Nadat iedereen de verschillende trainingen van het Nederlands Elftal heeft gevolgd gaat men speculeren over wie er wel of niet in de basis komt te staan. Vaak wordt dit afgeleid van de voetballers die in vorm zijn en een hesje dragen. De hesjes geven vaak aardig goed aan met welke opstelling de bondscoach wil gaan spelen. Een opstelling, die mogelijk wat meer aanvallend of juist verdedigend is. Het ligt vaak aan de tegenstander en de tactiek wie er van het Nederlands Elftal juist wel of juist niet speelt.

Moedig het Nederlands Elftal aan!

Als je naar een wedstrijd gaat van het Nederlands Elftal dan wil je eigenlijk maar een ding! Je wilt die bal de goal van de tegenstander wel in schreeuwen. De spanning is een heerlijk gevoel welke ook de supporters voelen. Je hoeft niet eens in het stadion te zijn om van dit gevoel te genieten. Als je op de televisie of op de radio de wedstrijden van het Nederlands Elftal volgt dan lijkt het wel alsof je er ook echt bij bent. Het is dan ook niet vreemd, dat je de drang hebt om je in het Oranje te hullen, oranje make-up of schmink te dragen of een grote oranje tooi te gaan dragen. Hierdoor kom je eigenlijk nog meer in de stemming om volop te genieten van de wedstrijden van het Nederlands Elftal.

Volop genieten in het oranje.

Ontdek ook zelf hoe het is om in het oranje te juichen voor ons Nederlands Elftal. Het kampioenschap komt er weer aan en dan is het natuurlijk weer mogelijk om die heerlijke oranje kriebels te voelen. Die heerlijke gevoelens wanneer er weer een geweldige goal gescoord wordt door een van de spitsen van het Nederlands Elftal.

Veel plezier!