Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

Oranje artikelen met bedrukking

Oranje artikelen met bedrukking

Als je als ondernemer een paar mooie relatiegeschenken wilt laten maken dan kies je tijdens de wereldkampioenschappen natuurlijk voor oranje artikelen met bedrukking. Een paar mooie shirts, vlaggen, petten of sjaaltjes met de opdruk van het logo van jouw bedrijf of organisatie. Het biedt vele mogelijkheden om te ontdekken hoe ook jouw bedrijf oranje artikelen met bedrukking kunnen inzetten om de klanten nog beter aan het bedrijf te binden. Een uitgelezen kans! Een uitgelezen kans om onder de aandacht te blijven van je doelgroep en van je klanten.

Welke artikelen laat jij bedrukken?

Natuurlijk kun je voor de standaard relatiegeschenken kiezen als een pen, ballon of paraplu! Kies er echter voor om er oranje artikelen van te maken en ze dan te laten bedrukken. Laat tijdens het wereldkampioenschap de oranje kleuren overheersen. Of als je het wat subtieler wenst dan kun je natuurlijk ook voor een klein oranje element kiezen. Daarnaast zijn er natuurlijk nog de meer gangbare oranje artikelen met bedrukking. Een fluitje, toeter, oranje shirt of polo, mooie oranje pet of sjaal! Er zijn zoveel mogelijkheden om tijdens de wereldkampioenschappen de relatie met je klanten te verbeteren met een passend relatiegeschenk.

Kies voor kwaliteit

Als je oranje artikelen met bedrukking gaat inzetten als relatiegeschenk dan is het natuurlijk van groot belang dat je voor kwaliteit kiest. Kwaliteit komt immers altijd boven drijven. Je wilt natuurlijk niet met slechte producten geassocieerd worden. Dan zou je immers ook niet voor een wereldkampioenschap en het Nederlandse elftal kiezen om je relatiegeschenken weg te gaan geven. En het is nog altijd zo dat je natuurlijk altijd het beste moet weggeven! Uiteraard wel in relatie met het budget dat je hebt.

Voor ieder budget een passende oplossing! 

Wij hebben vele verschillende oranje artikelen met bedrukking in uiteenlopende budgetten. Vaak is het aantal bepalend voor de prijs per stuk. Echter de combinatie van het aantal en de prijs per stuk bepalen het totale budget. Graag vernemen wij uw wensen om een passend relatiegeschenk te selecteren voor uw klanten. Een relatiegeschenk waar uw klanten erg blij mee zullen zijn. En natuurlijk een relatiegeschenk van de juiste kwaliteit! De kwaliteit die bij uw bedrijf of organisatie past.

Wij bedrukken ook graag uw oranje artikelen met bedrukking.