Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

Relatiegeschenken WK 2014

Relatiegeschenken WK 2014

Het WK 2014 staat voor de deur en dat betekent ook voor vele bedrijven een extra kans om meer klanten aan zich te binden. Een evenement waarbij iedereen verbroedert en kan meedelen in het Oranje gevoel. Het gevoel waar u uw bedrijf natuurlijk ook graag mee associeert. En het is eigenlijk heel gemakkelijk en eenvoudig om dat te doen! De titel van dit artikel heeft het natuurlijk al verklapt, maar met relatiegeschenken voor het WK 2014 kunt u uw klanten en potentiële klanten nog meer aan u binden. U kunt ze een oranje shirt geven, een vlag, een speciale fluit of een andere mooie oranje gadget. Natuurlijk laat u hier uw bedrijfsnaam op drukken en kunt u ze dan in overvloed gaan uitdelen. Dat is immers de bedoeling!

Exclusieve relatiegeschenken WK 2014

Een andere optie is dat u van het oranje relatiegeschenk rondom het WK 2014 een exclusief cadeau maakt. Een cadeau wat men krijgt als men een specifiek product koopt of een set van producten. U kunt een speciaal pakket maken van uw producten waarbij men een van de relatiegeschenken WK 2014 van u krijgt. Zo doet u niet alleen aan klantenbinding, maar kunt u ook nog eens uw omzet verkopen. Want wie koopt er nu niet graag een set van producten als ze er een leuk cadeautje bij krijgen. Iedereen houdt van een gratis cadeau! En als het Wereldkampioenschap Voetbal voor de deur staat moet het natuurlijk oranje zijn.

Welke relatiegeschenken kunt u gebruiken?

Wij noemden al het Oranje shirt, de vlag en de verschillende oranje fluiten, die u cadeau kunt geven aan uw klanten. Er is echter zoveel meer. Zo kunt u een oranje relatiegeschenk op maat laten maken. Een oranje relatiegeschenk voor het WK 2014 wat helemaal aansluit op uw producten, diensten of doelgroep. Misschien is een sjaal wel helemaal het cadeau, omdat u schaatsen verkoopt. Of oranje tennisballen als u een sportzaak heeft met voornamelijk tennissers. Of golfballen?! Er zijn vele mogelijkheden om een goed relatiegeschenk te kiezen voor het WK 2014.

Snelheid!

Vaak is snelheid geboden als u een relatiegeschenk WK 2014 besteld. Snelheid om de relatiegeschenken te ontvangen met uw naam erop gedrukt. Snelheid om de relatiegeschenken WK 2014 zo snel mogelijk weg te geven.

Wacht niet te lang en bestel nog vandaag uw relatiegeschenken WK 2014!