Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

Speelsteden WK 2014

Speelsteden WK 2014

In 2014 is er een WK in Brazilië. Graag maken we je al vast bekend met de verschillende speelsteden WK 2014. Je kunt dan mogelijk een reis boeken naar een van deze steden als bekend is waar het Nederlandse elftal gaat spelen. Graag laten we ze de revue passeren.

De verschillende speelsteden voor het WK 2014 in Brazilië

De speelschema WK 2014 zijn Belo Horizontale, Brasilia, Cuiaba, Curitiba, Forteleza, Manaus, Natal, Recife, Porto Alagre, Rio de Janeiro, Salvador en Sau Paulo. Het zijn allemaal middelgrote tot grote steden in Brazilië welke in 2014 de supporters van alle nationale teams zullen herbergen en huisvesten. De steden welke vele miljoenen mensen zullen ontvangen.

Wat meer informatie over enkele van de speelsteden WK 2014.

Belo Hirozonte is een stad in het zuidoosten van Brazilië. De stad heeft tweeënhalve miljoen inwoners en het Mineirao voetbalstadion waar zeventig duizend mensen in kunnen.

Brasilia is de hoofdstad van het land en ligt in het centrum van Brazilië. In de stad met tweeënhalve miljoen inwoners kunnen zeventig duizend mensen naar het Cidade Estadio Nacional gaan om een van de WK wedstrijden te bekijken. En natuurlijk om er hun favoriete ploeg aan te moedigen.

Curtiba is een zuidelijke stad in Brazilië met net geen twee miljoen inwoners. Hier is het Arena da Baxadi stadion de plek om te zijn! De plek om misschien wel het Nederlandse elftal aan te moedigen. Er is plek voor veertigduizend mensen in dit stadion.
In Forteleza met haar tweeënhalve miljoen inwoners is het stadion Castelao stadion zal het ook een waar feest zijn. Forteleza is de toeristische stad van Brazilië waardoor je een vakantie en een bezoek aan het stadion uitstekend met elkaar kunt combineren.
Dan is er natuurlijk nog Rio de Janeiro wat zeer waarschijnlijk de bekendste stad is van het land. Hier wonen zes miljoen mensen. In het Maracana stadion kunnen net geen honderd duizend mensen. Het is hiermee een van de grootste stadions van het land en ook van het WK 2014. Hier zullen de ware WK krakers gespeeld worden. Hier zal er van alles te doen zijn! En hier zal er ook volop feest zijn.

Wat als je naar een van de speelsteden WK 2014 gaat?

Als je naar een van de speelsteden gaat dan raden wij je aan om volop oranje artikelen en spullen mee te nemen. Hier kun je in overvloed een oranje shirt, fluitje, toeter of sjaaltje krijgen. In Brazilië zal dat iets moeilijker gaan.

Wat als je thuisblijft?

Als je in Nederland blijft moet je gewoon zorgen voor de juiste oranje sfeer om het Nederlands elftal aan te moedigen! Bij oranje supporter vind u een overvloed van oranje artikelen die u mee kunt nemen of thuis kunt gebruiken.