Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

Wat is het belang van de kleur oranje?

De kleur oranje straalt warmte en energie uit. Het effect van de kleur oranje op onze fysieke en mentale gesteldheid is dat het stimuleert om activiteiten te ondernemen en socialer tegen de medemens te doen. De kleur oranje staat voor gezelligheid en dat kan de rede zijn dat wij Nederlanders ons zo verbonden voelen met deze kleur. Het oranje gevoel staat voor saamhorigheid, verbroedering en feest. Dit kun je terug zien tijdens het WK, EK, Koningsdag en Prinsjesdag.

Vele merken die oranje in hun logo hebben zijn oer Hollandse merken en worden vaak in verbinding gebracht met sporten zoals voetbal. Ook u als bedrijf kunt genieten van de oranje kleur met onze oranje relatiegeschenken die volledige te personaliseren zijn. Verwarm uw klanten met bijvoorbeeld een oranje schort of een oranje toeter. U kunt onze relatiegeschenken van oranje bedrukken met uw bedrijfsnaam, slogan of logo. Dus het antwoord op de vraag wat het belang van de kleur oranje is dat het mensen verbroederd en verwarmt. Het zorgt voor een positieve lading in heel Nederland.

Voor meer informatie over het belang van de kleur oranje of vragen over ons aanbod aan oranje gerelateerde artikelen kunt u terecht bij een van onze medewerkers.