Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

Wat is nu het oranje gevoel?

Het unieke oranje gevoel is er op dagen zoals koningsdag en tijdens het WK of EK. Met het aankomende WK 2014 in Brazilië komt het oranje gevoel steeds dichterbij. Het oranje gevoel is nu nog mild maar wordt sterker naarmate het WK nadert. Oranje staat voor gezelligheid en zorgt ervoor dat een land verbroederd tijdens bepaalde oranje events zoals Prinsjesdag en de Olympische spelen. Zowel voor consument als adverteerder iedereen komt tezamen tijdens de oranje evenementen van Nederland.

Relatiegeschenken van oranje kunnen ook het oranje gevoel opwekken. Uw logo in combinatie met de kleur oranje geeft een sportieve en vrolijke indruk op uw klanten. Een blijvende indruk bij een relatiegeschenk wordt vaak binnen 90 seconden bepaald en de kleur bedraagt 60 procent bij aan die blijvende indruk. Op www.oranje-supporter.nl vind u een groot assortiment aan producten die u kunt bedrukken met uw bedrijfsnaam, slogan of logo.

Voor meer informatie over onze relatiegeschenken waarmee u het oranje gevoel kunt opwekken kunt u verkrijgen bij onze medewerkers.