Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

Wereldkampioenschap voetbal

Wereldkampioenschap voetbal

Als de wereldkampioenschappen voetbal beginnen dan lijkt het wel of de hele wereld stilstaat. Overal gaan de televisies aan en worden er voetbal poules gestart. Het is mooi om te zien, dat dit niet alleen in Nederland, België en Duitsland gebeurt, maar over de hele wereld. Het lijkt wel een vorm van verbroedering over de hele wereld. En we zien dan ook regelmatig in het nieuws hoe zeer de mensen vieren, dat ze gewonnen hebben van een ander land. Of dat ze met hun land verder zijn gekomen, dan verwacht. De mensen zijn dan vaak gekleed met shirts, vlaggen en tal van attributen. In Zuid Afrika was er zelfs een speciale hoorn, die menigeen gek maakte. Het bijzondere was echter dat na de wereldkampioenschap voetbal in Zuid Afrika deze overlast verdween. Het wereldkampioenschap voetbal is een waar feest voor iedereen.

Hoe vieren we het wereldkampioenschap voetbal in Nederland?

Als het wereldkampioenschap voetbal eraan komt dan lijkt het wel of iedere Nederlander verandert. Iedereen wil graag zijn mening laten gelden en plots zijn er zeventien miljoen bondscoaches van het Nederlands Elftal. Het is bijna onbegonnen werk om alle mening helder te krijgen. Ook starten ze speciale talkshows op televisie, waar de ware experts mogen aanschouwen. En een wedstrijd van het wereldkampioenschap voetbal wordt nog een keer op tafel gelegd om compleet geanalyseerd te worden. Alle voetbalwijsheden passeren de revue en we nuttigen allemaal nog een drankje. Voor de horeca is het vaak een goede zaak wanneer het Nederlands elftal steeds verder komt in het wereldkampioenschap voetbal. Hoe verder ze komen, hoe meer wedstrijden. En hoe meer wedstrijden, hoe meer omzet!

Hetzelfde geldt voor de verkoop van Oranje attributen en shirts

Hoe langer het Nederlands elftal in het wereldkampioenschap voetbal blijft meedoen, hoe meer mensen een oranje shirt, oranje fluitje, oranje kleren, oranje pet, oranje sjaaltje of bijvoorbeeld een oranje vlag kopen. En dat is niet vreemd als je weet hoe de oranje koorts toe kan slaan! Het is mooi ook om te zien hoe hele straten worden omgetoverd in een waar oranje spektakel. Het hele land verandert om ons Nederlands elftal aan te moedigen bij het WK.

Moedig ook het Nederlands elftal aan en laat het aan de wereld zien! Kies voor één van de mooie oranje attributen! U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen voor onze oranjeartikelen.