Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

Opblaasbare hand

Artikelnummer: 8510
Richtprijs:
Op aanvraag

Tijdens het WK is het leuk om jezelf in de meest aparte outfit uit te dossen. Met de Opblaasbare hand is het gemakkelijk om op te vallen en te laten zien dat u van de partij bent. De opblaasbare hand heeft een opening aan de achterkant waarin u uw hand kan doen. De opblaasbare hand is in de stijl van Nederland gemaakt zo kunt u hem dragen tijdens het WK, EK, Koningsdag ow welke andere oranje feestdag dan ook. De opblaasbare hand is zeer geschikt als uniek en grappig relatiegeschenk.

Op de oranje opblaasbare hand staat het woord “Holland” buiten dit woord is de hand gekleurd in het oranje met de vlag rood, wit en blauw erop. Op de opblaasbare hand zelf in genoeg ruimte over om uw bedrijfsnaam, slogan, logo of andere bedrijfskenmerken te bedrukken. De opblaasbare hand is 48 bij 42 centimeter en kan wanneer hij niet is opgeblazen worden opgevouwen en worden vervoerd.

Heeft u vragen over de Hollandse opblaasbare hand of wilt u gratis en vrijblijvend een offerte ontvangen van de Nederlandse hand die opblaasbaar is? Dan kunt u terecht bij een van onze medewerkers.

Offerte aanvragen voor dit product

x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: