Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

Oranje strandbal

Artikelnummer: 9045
Richtprijs:
Op aanvraag

Tijdens vele evenementen zult u strandballen boven uw hoofd zien vliegen. Een strandbal is zacht en kan weinig schade aandoen waardoor het leuk is om hem los te laten in het publiek. Ook tijdens de afterparty van het WK kunt u de oranje strandbal inzetten omdat men graag ergens met hun handen zitten kunnen ze focussen op de bal. De bal is ook een goede manier om uw bedrijfsnaam voort te vertellen.

U kunt de oranje strandbal bedrukken met uw bedrijfsnaam, slogan of logo. De bedrukte oranje strandbal stuitert over het publiek en uw bedrijfskenmerken worden keer op keer weergeven. Een oranje strandbal is ook leuk om weg te geven aan gezinnen. Elke zomerse dag wordt men eraan herinnerd aan uw bedrijf. De strandbal is te verkrijgen in 16, 21 en 26 inch maten.

U kunt bij ons altijd terecht voor vragen over het bedrukken of over de oranje strandbal. De strandbal is een leuke gadget, weet u nog niet of dit het juiste relatiegeschenk voor u is dan kunnen onze medewerkers u helpen bij het maken van een keuze. Wij staan ook voor uw klaar om een gratis en vrijblijvende offerte aan te maken.

Offerte aanvragen voor dit product

x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: