Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

WK billboard note

Artikelnummer: S4
Richtprijs:
Op aanvraag

Tijdens het wereldkampioenschap voetballen is het handig om aantekeningen te maken zodat u op de hoogte blijft van alle punten. Met de WK billboard note is dit makkelijk. De note heeft 25 vellen die u overal op kunt plakken. De voorkant van de WK billboard note is in full colour bedrukt waardoor de felle Hollandse kleuren nog meer uit komen. De WK billboard note is ook uitermate geschikt om in te zetten als relatiegeschenk.

De WK billboard note kan worden bedrukt met uw bedrijfsnaam, slogan of logo waardoor u een standaard wereldkampioenschapsproduct omtovert naar een uniek relatiegeschenk. De WK billboard note is leuk voor bedrijven in de reclame wereld en voor drukkerijen omdat dit in verband met uw bedrijf kan worden gebracht. De WK billboard note kan gemakkelijk worden uitgedeeld tijdens voetbalwedstrijden of andere evenementen.

U kunt bij ons van elk product gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Ons team van specialisten helpt u hierbij graag. U kunt dan ook altijd terecht bij ons met uw vragen over producten van www.oranje-supporter.nl.

Offerte aanvragen voor dit product

x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: