Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

WK sticky thumbs

Artikelnummer: S5
Richtprijs:
Op aanvraag

Met de WK sticky thumbs kunt u uw items gemakkelijk markeren. Er zitten namelijk 40 gekleurde zelfklevende Thumbs-Up markers op de WK sticky thumbs. De omslag is gemaakt van 300 gram stevig wit karton in full colour bedrukking. De WK sticky thumbs zijn handig voor op werk of thuis gebruik. U kunt ze gebruiken voor het verdelen van tekst, kleine notities of om aan te geven dat u het eens bent met een bepaald idee. De WK sticky thumbs zijn uitermate geschikt als relatiegeschenk.

De WK sticky thumbs kunnen worden bedrukt met uw bedrijfsnaam, slogan, logo of een pakkende tekst. De bedrukking is zichtbaar op de voorkant van de WK sticky thumbs. De WK sticky thumbs kunt u combineren met een oranje pen om er een leuke set van te maken. De WK sticky thumbs wordt standaard in een glans laag geleverd maar kan ook mat worden besteld.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan van de WK sticky thumbs. Weet u nog niet zeker of de WK sticky thumbs een geschikt geschenk is of heeft u een oogje op een andere geschenk? Dan helpt ons team van specialisten met het maken van de beslissing.

Offerte aanvragen voor dit product

x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: