Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

Polyester zadelhoes

Artikelnummer: 90408
Richtprijs:
Op aanvraag

In Nederland valt er geregeld een regenbui waardoor al uw spullen die buiten staan nat worden. Stel u heeft uw fiets buiten staan, het gaat regenen en uw wilde toen de bui overwas op de fiets naar de winkel. Met de polyester zadelhoes is dit geen enkel probleem. Binnen enkele tellen heeft u de hoes over de zadel van uw fiets getrokken en wanneer u wilt gaan fietsen haalt u gewoon de hoes ervanaf. Nooit meer een natte kont van de regen. Een ideaal artikel voor bij u thuis of om weg te geven als een relatiegeschenk.

De polyester fietszadelhoes kan worden bedrukt met uw bedrijfsnaam, slogan of logo. De afmetingen van de fietszadelhoes zijn 260 bij 245 millimeter wat betekend dat u een groot bedrukbaar oppervlakte hebt. De hoes is gekleurd in het oranje en kan tijdens het WK, EK of andere oranje gerelateerde evenementen gemakkelijk worden in geschakeld. Fiets speciaal zaken of scooterzaken kunnen van dit gemakkelijke gadget een uniek en bedrukt relatiegeschenk maken waar hun klanten van op zullen kijken.

Voor vragen over de polyester zadelhoes kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder en maken voor u ook graag een gratis en vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen voor dit product

x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: