Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

Rond oranje pepermuntdoosje

Artikelnummer: 91799
Richtprijs:
Op aanvraag

Pepermuntjes zijn handig om in te nemen als u iets heeft gegeten met een sterke geur of omdat u gewoon zin heeft in een frisse adem. Tijdens het WK, EK of koningsdag zal er veel bier worden gedronken en het is dan altijd fijn om enkele pepermuntjes bij de hand te houden. Met het rond oranje pepermuntdoosje is dit mogelijk. Dit ronde pepermuntdoosje kan tijdens de oranje feestdagen goed ingezet worden als relatiegeschenk.

U kunt het rond oranje pepermuntdoosje bedrukken met uw bedrijfsnaam, slogan of logo. Het pepermuntdoosje heeft een handige dispenser en bevat ongeveer 50 suikervrije pepermuntjes. De afmetingen van het rond oranje pepermuntdoosje zijn 79 bij 48 bij 6 millimeter. Een groot oppervlakte dus om uw bedrijfskenmerken op te bedrukken. Dit geschenk is zeer geschikt voor tandartspraktijken, snoepfabrikanten en andere handelaren in suikervrij waren.

Wilt u meer informatie ontvangen over het rond oranje pepermuntdoosje? Dan kunt u altijd terecht bij onze medewerkers. U kunt tevens bij ons terecht voor een gratis en vrijblijvende offerte van een product naar keuze.

Offerte aanvragen voor dit product

x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: