Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

Klik pepermuntdoosje

Artikelnummer: 91794
Richtprijs:
Op aanvraag

U heeft ze vroeger zelf waarschijnlijk ook in uw handen gehad. De klik pepermuntdoosjes. Het klikkende geluid en de manier waarop het werkt is verslavend voor een kind en ideaal als geschenk voor een volwassenen. Het klik pepermuntdoosje is compact en kan daarom makkelijk worden meegenomen als u ergens heen gaat. Een ideaal hebbedingetje voor uw zelf of om weg te geven als relatiegeschenk.

De klik pepermuntdoos is uitermate geschikt als relatiegeschenk omdat men pepermuntjes overal kan gebruiken en kan consumeren. Het klik pepermuntdoosje kan worden bedrukt met uw bedrijfsnaam, slogan of logo. Het pepermuntdoosje is gekleurd in het oranje en bevat 12 gram aan pepermunt. De afmetingen van het doosje zijn 45 bij 15 millimeter. U heeft dus genoeg ruimte om duidelijk uw bedrijfskenmerken op te weergeven. Het klik pepermuntdoosje is zeer geschikt tijdens het WK omdat men dan vaak iets willen hebben om op te bijten als de wedstrijd spannend word.

Voor vragen of opmerkingen over dit leuke gadget kunt u terecht bij een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder bij het beantwoorden van uw vragen of bij het opmaken van een gratis en vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen voor dit product

x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: