Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

Baby slabbertje

Artikelnummer: 3800
Richtprijs:
Op aanvraag

Tijdens het WK of koningsdag is het leuk om zo veel mogelijk van uw spullen in het oranje te versieren. Zelf kleed u zich in het oranje en met het baby slabbertje van www.oranje-supporter.nl is het nu ook voor uw kindje mogelijk om in de oranje sfeer zijn hapje te eten. Het slabbetje is gemaakt van katoen en kan om het nekje van uw kind gedaan worden. Het babyslabbertje is leuk om tijdens deze dagen te gebruiken of om in te zetten als relatiegeschenk.

Het babyslabbertje heeft een oranje rand. In het midden is een oppervlakte van 10 bij 5 centimeter dat u kunt bedrukken met uw bedrijfsnaam, slogan of logo. Een bedrukte baby slabbertje kan goed ingezet worden voor baby speciaal zaken of in ziekenhuizen op de kraamafdeling. Een slabbertje is voor de vader en moeder altijd bruikbaar en is een leuk geschenk om te krijgen tijdens de oranje feestdagen.

Voor meer informatie over het baby slabbetje kunt u terecht bij een van onze medewerkers. Zij maken graag een gratis en vrijblijvende offerte voor u en helpen u graag bij vragen.

Offerte aanvragen voor dit product

x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: