Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

Oranje jerrycan

Artikelnummer: 8711252.09010 8
Prijs vanaf*:
€ 4.50
*Vanaf prijs, de uiteindelijke prijs wordt bepaald door het aantal stuks en het aantal kleuren bedrukking

Als u met te weinig benzine of diesel naast de weg staat is het handig om achter in uw auto altijd een jerrycan benzine of diesel te hebben liggen. Met de oranje jerrycan van www.oranje-supporter.nl kunt u in stijl van het WK en EK uw benzine of diesel bijvullen voor uw gemotoriseerde voertuigen zoals een scooter, brommer, auto, vrachtwagen en andere voertuigen. Een handig product dat u ook als relatiegeschenk weg kan geven.

De oranje jerrycan kan bedrukt en onbedrukt worden besteld. Wilt u de jerrycan bedrukken met uw bedrijfsnaam, slogan of logo? Dat is mogelijk u kunt tevens de jerrycan laten bedrukken met een persoonlijke tekst. De oranje jerrycan kan 5 liter aan vloeistof bevatten. Een leuk relatiegeschenk voor organisaties die met kinderen werken tijdens koningsdag, Prinsjesdag en andere oranje evenementen omdat u via de jerrycans gemakkelijk ranja en water kan vervoeren naar diverse plekken.

Ons team van specialisten staat voor u klaar om gratis en vrijblijvend een offerte op te maken en u te helpen bij eventuele vragen over dit product of een van onze vele andere producten.

Offerte aanvragen voor dit product

x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: