Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

Oranje lanyard

Artikelnummer: 90879
Richtprijs:
Op aanvraag

Het is lastig om uw sleutels veilig bij te houden wanneer u onderweg bent of op een festival rondloopt. Tijdens het WK, EK, Prinsjesdag of koningsdag is dit natuurlijk ook een lastig probleem. Met de oranje lanyard kunt u uw sleutels veilig om uw nek hangen. Het oranje keycord blend heel goed in de sfeer van de oranje evenementen en kunt u altijd gebruiken. De oranje lanyard is ook uitermate geschikt om in te zetten als relatiegeschenk.

De oranje lanyard kan worden bedrukt met uw bedrijfskenmerken zoals uw bedrijfsnaam, slogan of logo. Het oranje keycord heeft een afneembare kunststof gesp met een metalen haak. Een oranje keycord is gemakkelijk weg te geven tijdens evenementen, beurzen en festivals. Door middel van een bedrukte oranje lanyard weg te geven vergroot u uw naamsbekendheid tijdens de oranje feestdagen. 

Wilt u weten of dit het juiste geschenk voor uw bedrijf is of wilt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen van de oranje lanyard? Dan kunt u terecht bij ons team van specialisten.

Offerte aanvragen voor dit product

x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: