Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

Fluitje met koord

Artikelnummer: MO7168
Richtprijs:
Op aanvraag

Dit speciaal in Nederlandse kleuren gekleurde scheidsrechter fluitje kan niet wachten om gebruikt te worden tijdens amateurwedstrijden of om een heleboel lawaai te maken tijdens professionele voetbalwedstrijden. Het fluitje wordt geleverd met een koord waardoor u hem gemakkelijk om uw nek mee kan dragen naar wedstrijden waarbij fluitjes gebruikt worden. De fluit is ook een leuk idee om in te zetten als relatiegeschenk.

Het fluitje met koord kan worden bedrukt met uw bedrijfsnaam, slogan of logo. Dit is een simpel relatiegeschenk dat u weg kunt geven aan voetbal coaches, scheidsrechters van diverse wedstrijden en nog veel meer personen die van lawaai maken houden. Door uw fluitje te bedrukken creëert u een unieke gift waar uw klanten, relaties of doelgroep blij mee zal zijn.

Weet u niet precies of u een rode, blauwe, witte of oranje fluit wilt bestellen. Of heeft u nog vragen dan staat ons team van gespecialiseerde medewerkers voor uw klaar. Wij maken graag een gratis en vrijblijvende offerte van een artikel naar keuze.

Offerte aanvragen voor dit product

x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: