Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

De oranje banner pen

Artikelnummer: SEN1
Richtprijs:
Op aanvraag

Tijdens het WK 2014 is het handig om een pen bij de hand te hebben om de doelpunten en eindscores te noteren op uw speelschema of in uw notitieblok. De oranje banner pen is een ideale pen met roterende tekst waarop de openingswedstrijd, groepswedstrijden, de finale en de tekst “Wij wensen u veel kijkplezier” standaard op bedrukt is. Zo heeft u altijd een overzichtelijk spelschema bij u. De oranje bannerpen is ook inzetbaar als relatiegeschenk.

De oranje berichten pen heeft een roterende tekstrol die standaard bedrukt is. U kunt op deze tekstrol ook uw eigen bedrijfskenmerken zoals bedrijfsnaam, slogan of logo laten bedrukken om de pen met berichten naar uw bedrijf te personaliseren. De pen met banner is een leuk en uniek relatiegeschenk waar uw klanten van op zullen kijken omdat het een spelschema bevat en uw eigen bedrijfskenmerken.

Heeft u vragen over de oranje pen met speelschema dan kunt u terecht bij een van onze medewerkers. Zij maken tevens voor u een gratis en vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen voor dit product

x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: