Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

Fleece bandana

Artikelnummer: 1870
Richtprijs:
Op aanvraag

Een unieke hoofdtooi is toch wel de fleece bandana. De fleece bandana is zo ontworpen dat hij altijd in de bandana vorm zit en zo op het hoofd gezet kan worden. De bandana is een unieke manier om tijdens oranje gerelateerde evenementen over de straat te lopen. Men zal opkijken van uw originele uitstraling tijdens het WK, EK of prinsjesdag. De fleece bandana kan ook ingezet worden als apart relatiegeschenk.

In de 90s waren bandanas populair en droeg bijna iedereen er een. Nu kunt u als bedrijf de trend terug lokken door middel van bedrukte bandanas weg te geven. De oranje fleece bandana kan worden bedrukt met uw bedrijfsnaam, slogan of logo. Een bedrukte bandana weggeven aan uw klanten tijdens een van onze oranje feestdagen valt op en is origineel waardoor uw bedrijfsnaam op vele hoofden wordt gedragen. Een fleece bandana kan worden weggegeven door bijvoorbeeld een hoedenzaak.

Wilt u meer informatie krijgen over onze Nederlandse fleece hoofddoek? Dan kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers. Onze medewerkers staan altijd voor uw klaar om een gratis en vrijblijvende offerte te maken.

Offerte aanvragen voor dit product

x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: