Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

Drakenhoed

Artikelnummer: 8490
Richtprijs:
Op aanvraag

De originele drakenhoed is een van de origineelste hoeden die u tijdens het WK, EK of Koningsdag tegen zult komen. De drakenhoed is gekleurd in het oranje met 10 stoffen spikes die gekleurd zijn in de Nederlandse vlag namelijk rood, wit en blauw. Aan elke spike hangt een belletje die de hoed helemaal afmaken. Op het bovenste gedeelte van de draakhoed staat het woord “Holland” en een streep met rood, wit en blauw. Dit is een leuk geschenk om aan uw klanten te geven.

De drakenhoed vormt een leuk en uniek relatiegeschenk omdat het origineel is en apart. U kunt de drakenhoed bedrukken met uw bedrijfsnaam, slogan of logo. De staart van de drakenhoed is maar liefst 65 centimeter lang waardoor er genoeg ruimte over blijft voor uw bedrijfskenmerken. De drakenhoed is voornamelijk een leuk relatiegeschenk omdat het een perfecte extra is bij een oranje outfit. Door het te bedrukken laat u de drakenhoed er nog meer uitspringen.

Voor vragen over het bedrukken of over de drakenhoed kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers. Zij staan ten alle tijden voor u klaar om gratis en vrijblijvend een offerte te maken.

Offerte aanvragen voor dit product

x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: