Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

Ik zoek een:  In de kleur: 
 en/of  Tussen: 
Euro (cent):

Oranje tassen

Voor een selectie aan oranje tassen bent u bij www.oranje-supporter.nl aan het juiste adres. Wij hebben de leukste, origineelste en mooiste oranje tassen op een rij gezet en voor het WK, EK en Koningsdag gereed gemaakt. Tijdens de oranje feestdagen raakt u niets meer kwijt omdat u met een van onze oranje tassen rondloopt. Wilt u een tas met vakjes of een simpelere tas, dan kunnen wij dat voor u regelen. Een oranje tas is een ideale gadget maar kan ook zeer goed ingezet worden als een nuttig relatiegeschenk.

Onze oranje tassen kunnen worden bedrukt met uw bedrijfsnaam, slogan of logo. Door een bedrukte oranje tas aan uw klanten weg te geven vergroot u de naamsbekendheid van uw bedrijf. Klanten zullen blij worden van de tas omdat ze hem overal en altijd kunnen gebruiken. Een op het WK en EK gerichte tas is leuk tijdens het WK of tijdens voetbalwedstrijden van het Nederlands elftal en kan gemakkelijk worden weggegeven in combinatie met geluidsartikelen die weer in de tas gedaan kunnen worden.

U kunt bij ons team van specialisten altijd terecht met uw vragen of als u gratis en vrijblijvend een offerte wilt krijgen van een van onze oranje artikelen.

x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: