Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

Oranje tas met opdruk

Artikelnummer: 8400
Richtprijs:
Op aanvraag

Tijdens het WK wilt u waarschijnlijk wat te drinken en eten meenemen. Maar om dit de gehele wedstrijd en tocht vast te houden is nogal een gedoe. Met de oranje tas met opdruk kunt u in stijl uw spullen opbergen en bij u neerzetten. De oranje tas met opdruk heeft een embleem van de Nederlandse leeuw erop staan met de tekst “Holland” erboven. De klep waarmee u de tas af kunt sluiten heeft de kleuren van de Nederlandse vlag.

De oranje tas met opdruk kan worden bedrukt met uw bedrijfsnaam, slogan of logo. Door een bedrukte tas weg te geven aan uw klanten zorgt u ervoor dat uw klanten keer op keer worden herinnerd aan uw bedrijf. Op de oranje tas met opdruk is genoeg ruimte om uw bedrijfskenmerken te bedrukken. Een oranje tas met opdruk is een uitermate geschikt relatiegeschenk voor tijdens oranje gerelateerde feestdagen omdat iedereen spullen heeft die ze graag gemakkelijk mee willen nemen.

Wilt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen van dit fantastische product? Dan kunt u terecht bij een van onze gespecialiseerde medewerkers.

Offerte aanvragen voor dit product

x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: