Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

WK BBQ schort

Artikelnummer: 7400.04
Richtprijs:
Op aanvraag

Tijdens het WK is het geregeld zonnig weer en zeker in Brazilie. Met het WK BBQ schort bent u helemaal klaar om tijdens het WK of EK te gaan BBQen terwijl u op tv kijkt naar de wedstrijd. Het BBQ schort bevat enkele handige voorwerpen die tijdens het BBQen gebruikt kunnen worden. De voorwerpen zijn een tang, spatel, vork en een ovenwand. Dit is een leuk schort om indruk te maken op uw vrienden of op uw klanten.

Het WK BBQ schort kunt u bedrukken met uw bedrijfsnaam, slogan of logo. U kunt de BBQ schort gemakkelijk opbergen omdat u het op kunt rollen en zo omtovert naar een kleiner formaat. Door de WK BBQ schort te bedrukken creëert u een uniek relatiegeschenk voor uw klanten. Een WK BBQ schort is een leuk relatiegeschenk voor bedrijven die handelen in BBQ’s, Huis en tuin gereedschap of keukengereedschap omdat u dit product daar makkelijk mee kan combineren.

Heeft u vragen over het WK BBQ schort? Of wil u gratis en vrijblijvend een offerte aan vragen van z’n geweldige en leuke BBQ schort? Dan kunt u bij ons team van specialisten altijd terecht.

Offerte aanvragen voor dit product

x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: