Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

Hollandse vlag halter

Artikelnummer: 4160
Richtprijs:
Op aanvraag

Tijdens het WK of koningsdag wordt Nederland omgetoverd in een oranje land. In de horeca is het natuurlijk leuk om uw restaurant of café om te toveren in een oer Hollands café/restaurant. Een Hollandse vlag halter is een leuke halter die u tijdens het BBQen kunt gebruiken. Tevens is dit een goed kledingstuk om uw werknemers te geven als u een eigen café of restaurant heeft.

De Hollandse vlag halter kan worden geoptimaliseerd door middel van bedrukking. U kunt de Hollandse vlag halter bedrukken met uw bedrijfsnaam, slogan of logo. Een bedrukt Hollandse vlag halter valt op tijdens de oranje dagen omdat uw personeel er de gehele dag in loopt. U kunt de oranje horeca artikelen weggeven aan klanten die eigenaar zijn van een café, restaurant of andere eetgelegenheid. Daarnaast is dit een leuk geschenk om te krijgen in een gezin. De Hollandse vlag halter heeft een streep in de kleuren van de Nederlandse vlag. De rest van de schort is oranje en heeft veel plaats om uw bedrijfskenmerken in te bedrukken.

Heeft u vragen of wilt u hulp bij het bestellen van de Hollandse vlag Halter? Dan staat ons team van specialisten voor u klaar! Wij maken graag een gratis en vrijblijvende offerte voor u!

Offerte aanvragen voor dit product

x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: