Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

Oranje barschort

Artikelnummer: 4533
Richtprijs:
Op aanvraag

Bent u op zoek naar een oranje barschort voor tijdens de feestdagen of gewoon omdat u oranje een leuke kleur vind? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Het oranje barschort is vanaf nu verkrijgbaar bij www.oranje-supporter.nl. Het oranje barschort kan worden gebruikt tijdens het BBQen, koken en het serveren van drinken. Het oranje barschort is ideaal voor deze en meer klusjes. Het oranje barschort kan ook worden ingezet als relatiegeschenk.

Het oranje barschort kan worden bedrukt met uw bedrijfsnaam, slogan of logo. Omdat het schort groot is en veel ruimte bevat dat bedrukt kan worden kunt u het gehele schort naar uw idee bedrukken. Het oranje barschort kan ook goed ingezet worden in cafés, restaurantjes en andere eetgelegenheden. Tijdens het WK, EK of koningsdag is dit een leuk extraatje wanneer uw medewerkers er in het oranje bij lopen.

Heeft u vragen over de oranje barschort of wilt u een gratis en vrijblijvende offerte van opvragen? Dan kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers.

Offerte aanvragen voor dit product

x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: