Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

Franse sloof met oranje baan

Artikelnummer: 4100
Richtprijs:
Op aanvraag

De Franse sloof met oranje baan is een mooi schort dat buiten het WK, EK of Prinsjesdag nog geregeld gedragen kan worden. Door de oranje baan in het zwarte schort houd u het formeel en toch feestelijk. Deze Franse sloof is ideaal om te gebruiken in luxe restaurants of gewoon bij uw thuis. Een sloof houd spetters, vuil en ander viezigheid tegen dus u kunt hem vaak inzetten. Daarnaast is de Franse sloof met oranje baan ook uitermate geschikt als relatiegeschenk.

De Franse sloof met oranje baan kan worden bedrukt met uw bedrijfsnaam, slogan of logo.  De Franse lap met oranje baan is zowel bedrukt als onbedrukt een mooi geschenk om te ontvangen of om weg te geven. Een lap wordt vaak gebruikt bij het serveren van drinken en eten. U ziet dit vaak in restaurants dat obers een Franse sloof dragen. Als u een Franse sloof met oranje baan personaliseert zorgt u ervoor dat u voornamelijk tijdens het WK, EK of Prinsjesdag wordt gezien.

Voor meer informatie over de Franse sloof met oranje baan kunt u terecht bij onze medewerkers. Zei maken graag een gratis en vrijblijvende offerte op voor u.

Offerte aanvragen voor dit product

x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: