Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

Koksloof

Artikelnummer: 5007
Richtprijs:
Op aanvraag

In de keuken vliegen de spetters ervan af wanneer u druk bezig bent een feestmaal te bereiden. Natuurlijk wilt u niet dat uw goede kleren vies worden. Met een koksloof kunt u dit tegen gaan. Een koksloof is een schort die uw onderste gedeelte van uw lichaam beschermd tegen viezigheid. De koksloof van www.oranje-supporter.nl is verkrijgbaar in het oranje of in de kleuren rood, wit en blauw. De koksloof is uitermate geschikt als relatiegeschenk omdat hij een groot oppervlakte heeft die bedrukt kan worden.

De koksloof kan worden bedrukt met uw bedrijfsnaam, slogan of logo. Door een bedrukte koks lap weg te geven zet u uw bedrijfsnaam in de horeca sector. Een kookschort wordt vaak gebruikt in horeca gelegenheden vanwege het werken met eten. Daarnaast dragen veel obers een koksloof om er netter bij te lopen. U kunt de koksloof natuurlijk ook thuis gebruiken in de keuken of tijdens het BBQen.

Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij een van onze gespecialiseerde medewerkers. Zij helpen u graag verder bij het bestellen van een artikel of bij het maken van een gratis en vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen voor dit product

x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: