Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

Loopsplit sloof met accent

Artikelnummer: 3110
Richtprijs:
Op aanvraag

Een loopsplit sloof met accent is gemakkelijk wanneer u veel loopt wanneer u een schort draagt. Een loopsplit sloof verschilt niet veel van een normale sloof. In het midden van de loopsplit sloof met accent zit een splitsing waardoor u uw benen gemakkelijker kan bewegen. De sloof is gekleurd in het zwart en heeft enkele oranje accenten.

De loopsplit sloof met accent kan worden bedrukt met uw bedrijfsnaam, slogan of logo. Door dit schort te bedrukken maakt u indruk op uw klanten die er keer op keer aan herinnerd worden wanneer ze de opdruk zien. Met of zonder opdruk de loopsplit sloof met accent ziet er luxe en stijlvol uit waardoor het uitermate geschikt is voor obers en koks in restaurants.

Wilt u meer informatie krijgen over de loopsplit sloof met accent dan kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in al onze producten waardoor ze u goed en snel kunnen helpen. U kunt ook altijd gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen van de loopsplit sloof met accent.

Offerte aanvragen voor dit product

x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: