Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

Loopsplit schort met 1 zak

Artikelnummer: 3103
Richtprijs:
Op aanvraag

Tijdens het koken of het werken in de tuin is het fijn om beschermende kleren aan te hebben. Zo maakt u uw goede kleren niet vies en kunt u niks ernstigs aan uw kleding kapot maken. Als u aan het koken bent of aan het werken heeft u vaak iets vast wat u snel wilt bewaren. Met de loopsplit schort met 1 zak is dit geen enkele probleem. Dit oranje schort heeft een relatief grote zak waarin u diverse voorwerpen op kunt bergen zoals bijvoorbeeld uw horloge.

De loopsplit schort met 1 zak is tevens een ideaal artikel om in te zetten als relatiegeschenk tijdens het WK, EK of Prinsjesdag. Het Oranje loopsplit lapje kan worden bedrukt met uw bedrijfsnaam, slogan, logo of een promotioneel bericht. De lap is geheel in het oranje gekleurd waardoor er voldoende ruimte is om te bedrukken. Een loopsplit schort met 1 zak ziet u vaak terug komen in restaurants waar met portable computers bestellingen worden opgenomen. Uw klanten zullen aangenaam verrast zijn wanneer u tijdens de oranje feestdagen geheel in het oranje hun drinken en eten komt serveren.

Voor vragen over het bedrukken, de loopsplit schort met 1 zak of andere specificaties kunt u terecht bij ons team van gespecialiseerde medewerkers. Wij maken voor u graag een gratis en vrijblijvende offerte op maat!

Offerte aanvragen voor dit product

x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: