Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

Hollands retro T-shirt

Artikelnummer: 8190
Richtprijs:
Op aanvraag

Tijdens oranje gerelateerde feestdagen zoals het WK, EK of Prinsjesdag is het leuk om in het oranje te gaan. Als u uw zelf niet wilt uitdossen in extravagante kledij is de Hollandse retro T-shirt een leuk shirt om aan te doen. Dit T-shirt is simpel maar toch stijlvol. Het bevat op de voorkant in het groot de tekst “Holland” met aan de rechterkant van de tekst een Nederlands symbool met de oranje leeuw. Een leuk T-shirt om zelf te dragen of om weg te geven als relatiegeschenk.

Het Hollands retro T-shirt kan worden bedrukt met uw bedrijfsnaam, slogan of logo. Door het grote oranje oppervlakte dat over blijft kunt u bijna het gehele T-shirt gebruiken als bedrukbaar materiaal. Het Hollands retro T-shirt is afgewerkt met zwarte randen en is uitermate geschikt voor bedrijven in mode artikelen, kleding winkels en drukkerijen omdat dit een geschenk is dat laat zien waar u voor staat tijdens de oranje feestdagen.

Wilt u meer informatie verkrijgen over het Hollands retro T-shirt of heeft u vragen?  Dan kunt u terecht bij ons team van specialisten. Zij helpen u graag verder bij het beantwoorden van vragen of bij het maken van een gratis en vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen voor dit product

x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: