Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

Holland vlag

Artikelnummer: 8300
Richtprijs:
Op aanvraag

Bent u op zoek naar een juiste vlag om te zwaaien tijdens het WK of wilt u tijdens Koningsdag laten merken dat Holland uw land is? Met de Holland vlag is dit mogelijk! De Holland vlag is gedecoreerd met 3 leeuwen die het zwaard hoog houden. Daaronder wordt de tekst “Holland” weergeven. De vlag is in diverse maten te bestellen zoals S, M en L. De Holland vlag is uitermate geschikt als relatiegeschenk omdat men hem in de hand mee kan dragen.

U kunt de Holland vlag bedrukken met uw bedrijfsnaam, slogan of logo. Een bedrukte Holland vlag wappert mee in de wind en uw bedrijfskenmerken worden duidelijk weergeven wanneer de vlag omhoog wordt gehouden. Een vlag is een leuk relatiegeschenk om te krijgen tijdens de oranje gerelateerde feestdagen omdat u uw outfit ermee compleet kan maken. Tevens kunt u er uw huis mee decoreren en zelfs uw auto.

Wilt u meer informatie over de Holland vlag? Of wilt u graag een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen? Dan kunt u altijd terecht bij een van onze gespecialiseerde medewerkers.

Offerte aanvragen voor dit product

x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: