Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

Hollandse rasterbrillen

Artikelnummer: PP1
Richtprijs:
Op aanvraag

De Hollandse rasterbrillen zijn ideaal voor de zonnige oranje feestdagen. De pinhole sunglasses zoals ze officieel worden genoemd zijn zonnebrillen met een bedrukking op de glazen. U raakt snel gewend aan het zicht door de bril heen. De Hollandse rasterbrillen zijn standaard gekleurd in oranje met op de glazen de Nederlandse vlag. Er zijn tevens vele mogelijkheden om de Hollandse rasterbrillen optimaal te personaliseren.

Vanaf 250 stuks is het mogelijk om de Hollandse rasterbrillen helemaal aan te passen van de kleur tot aan de bedrukking voorop de bril. U kunt zo het unieke en meest originele relatiegeschenk ontwerpen voor uw bedrijf. De zonnebril met raster is te bedrukken met uw bedrijfsnaam, slogan of logo voor een nog betere personalisatie. Uw relaties zullen verrast zijn met dit unieke geschenk dat ze kunnen dragen tijdens koningsdag, het WK of andere oranje gerelateerde evenementen.

Wilt u meer weten over de Hollandse rasterbrillen of wilt u gratis en vrijblijvend een offerte ontvangen dan kunt u terecht bij een van onze medewerkers.

Offerte aanvragen voor dit product

x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: