Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

Werkwijze, wat kunt u verwachten?

Voor u als klant is het natuurlijk prettig om te weten wat u kunt verwachten van Oranje Supporter. Communicatie is en blijft de sleutel om het proces zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen. Via deze pagina kunt u zien welke stappen dat er genomen worden om u te voorzien van een fantastisch product.

Product kiezen
U als klant zult moeten bepalen welk oranje artikel dat u wilt. U kunt via ons assortiment op de website bekijken welke producten er zijn en zelf een keuze maken. Vind u het moeilijk zelf een goed oranje artikel te kiezen die past bij uw eisen en wensen? Laat u dan adviseren door de medewerkers van HSG. Zij zijn elke werkdag bereikbaar om u te voorzien van passend advies. Via deze pagina kunt u eenvoudig artikelen aanvragen.

Offerte aanvragen
U heeft ongetwijfeld een product op onze website gevonden dat u aanspreekt. De volgende stap die nu gedaan moet worden is het aanvragen van een offerte. U kunt het betreffende product via onze website aanvragen. Laat uw gegevens achter en er wordt binnen 1 werkdag contact met u opgenomen. Mochten wij vragen hebben over uw bericht dan zullen wij telefonisch contact met u opnemen, hebben we deze niet dan ontvangt u direct een offerte. Let op: aangeboden offertes zijn gratis en vrijblijvend!

Reactie
Wanneer u de offerte heeft ontvangen kunt u hier uw reactie op geven. Wilt u akkoord gaan met de door ons voorgestelde offerte dan kunt u reageren op de e-mail en aangeven dat u wilt bestellen. Zijn er nog vragen aan de hand van de offerte dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Digitaal voorstel
U heeft in dit stadium besloten om over te gaan tot aankoop van de producten. U wilt nu weten hoe dat u naam, logo of slagzin staat op uw gekozen artikelen. Hiervoor maakt HSG een digitaal voorstel. U kunt van ons een PDF bestand verwachten per e-mail waarin u het gekozen artikelen ziet met daarop uw naam, logo of slagzin. Heeft u hier nog aanmerkingen op dan kunt u deze geven heeft u deze niet dan kunt u akkoord geven op het voorstel. Vanaf de datum dat u akkoord geeft op het digitale voorstel duurt het 10 werkdagen voor u de bedrukte artikelen in huis heeft.

Drukken en verzenden
De artikelen die u besteld heeft worden nu door onze drukkerij gedrukt op de hoogste kwaliteit. Wanneer deze klaar zijn met drukken worden de oranje artikelen gereed gemaakt om ze te versturen naar u. Het pakket wordt door een koeriersdienst bij u bezorgt. Uiteraard houden wij u op de hoogte wanneer dat u pakket geleverd wordt.

Uw mening telt
Heeft u de artikelen ontvangen, laat ons dan weten wat u er van vind, wij zijn erg benieuwd naar uw mening!