Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

WK kauwgom spelschema boek

Artikelnummer: S1
Richtprijs:
Op aanvraag

Het WK kauwgom spelschema boek is een speciaal spelschema boekje met een leuke verassing. Aan beide zijdes van het schema zit een pakje kauwgom. Op de achterkant van het spelschema worden alle wedstrijden weergeven in overzichtelijke schema’s. De finales en kwartfinales kunt u zelf invullen op de voorkant. U vindt op de voorkant tevens de speelsteden en de 2 pakjes kauwgom. Het WK kauwgom spelschema boek is een leuke gadget om te krijgen maar is ook een zeer goed geschenk om weg te geven.

Het WK kauwgom spelschema boek is verkrijgbaar met kauwgom of pepermunt. U kunt het WK kauwgom spelschema boek personaliseren door middel van bedrukking. Het spelschema boekje kan worden bedrukt met uw bedrijfsnaam, slogan of logo. Het WK kauwgom spelschema boek wordt geleverd in een goudkleurige doos waardoor het geschenk er nog luxueuzer uitziet. Dit relatiegeschenk is geschikt voor bedrijven die tijdens het WK veel ondernemen. Het verbeterd de relatie tussen u en uw klanten omdat u ze op de hoogte houd van het WK.

Hebt u vragen of wilt u meer informatie verkrijgen over het WK kauwgom spelschema boek? Dan staat ons team van specialisten voor uw klaar om u te helpen bij uw vragen. Tevens maken wij voor u graag een gratis en vrijblijvend offerte voor het WK kauwgom spelschema boek.

Offerte aanvragen voor dit product

x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: