Oranje Supporter

(NL) +31 (0) 40/255.65.42
(B) +32 (0) 11/55.34.83

WK poster

Artikelnummer: S2
Richtprijs:
Op aanvraag

Een WK poster is ideaal tijdens het wereldkampioenschap. Op de grote poster kunt u een overzicht zien van de wedstrijden en u kunt bijhouden wie er in de kwartfinale belanden en in de finale. Zo hebt u weken lang een duidelijk overzicht waar u maar wilt. De WK poster kan in twee maten worden bestel namelijk 297 bij 420 of 494 bij 700 millimeter. De poster is ook een goed relatiegeschenk tijdens deze speciale voetbalweken.

De WK poster kan worden bedrukt met uw bedrijfsnaam, slogan of logo. Uw bedrijf zal weken lang sportief in beeld zijn als de poster in de huishoudelijk kring of op werkplaatsen hangt. De poster wordt in full colour bedrukt waardoor u goed opvalt en een poster heeft van goede kwaliteit. Bedrukt of onbedrukt de WK poster is een leuk en opvallend relatiegeschenk dat u tijdens de wereld kampioenschap weken gemakkelijk weg kan geven aan uw klanten.

Vraag snel gratis en vrijblijvend een offerte aan van de WK poster. U kunt bij ons team van specialisten natuurlijk ook terecht voor vragen en opmerkingen over dit fantastische product!

Offerte aanvragen voor dit product

x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: